Jump to content
308AR.com Community
  • Visit Aero Precision
  • Visit Brownells
  • Visit EuroOptic
  • Visit Site
  • Visit Beachin Tactical
  • Visit Rainier Arms
  • Visit Ballistic Advantage
  • Visit Palmetto State Armory
  • Visit Cabelas
  • Visit Sportsmans Guide

Misdirected requests.


Sisco
 Share

Recommended Posts

  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

Any of you guys having board issues, list them up.  Drew is gonna contact these ninjas and get it fixed.  Post what the problems are, here.

1.  Image loading doesn't work in a post (button doesn't appear).  The hack is to immediately "edit" the post, after posting, and THEN the button is there.

2.  Posting pics taken from the 'net- the "paste" function is not there.  The bypass is to copy it from the 'net, then CTRL V to paste - because the button ain't there.

Anything else you guys are having issues with - list them, with details, so the Invision Software Ninjas can get it straight.  :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

43 minutes ago, sketch said:

 or he is getting his just deserved payback.. 😈

OH NO! I hope it's not those guys that fuked with his cats years ago. Ya know.......the guys.....with the cats.....that some other guys......flew in from all over the country......and took care of it. :lmao:

goin in the way back machine there

sorta like Doc and his microphone debacle

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Rsquared said:

OH NO! I hope it's not those guys that fuked with his cats years ago. Ya know.......the guys.....with the cats.....that some other guys......flew in from all over the country......and took care of it. :lmao:

goin in the way back machine there

sorta like Doc and his microphone debacle

Properly dressed and prepared - tasted great with gravy.  And the cats are worry-free now.   I'm just sayin'...

Link to comment
Share on other sites

Guys I had to set the forum to the latest default theme. Whatever customization's were on the previous theme were causing the issue. Im not sure what those customization's were so shit might look or act different in some places. 

I tested with this post by pasting a link from Tom's public Nest camera

 

a439db9437e644388d1ace55565319ec_A.jpeg

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, imschur said:

Guys I had to set the forum to the latest default theme. Whatever customization's were on the previous theme were causing the issue. Im not sure what those customization's were so poop might look or act different in some places. 

I tested with this post by pasting a link from Tom's public Nest camera

 

a439db9437e644388d1ace55565319ec_A.jpeg

 

 

358C170E-DE41-4B90-93EF-CC747023862C.gif

Edited by Sisco
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...